Den nya franska lagomtrenden!

Den nya Franska Lagomtrenden!

24/5 kl 18-20

Välkommen till en föreläsning i serien om Levande matkultur på Skånegatan 97

Att njuta av maten

 

Vad är din relation till mat? Är det vad som ligger på tallriken och består den mest av kalorier? olika makronutrienter som är mätbara och går att uttala sig om i vilken mängd de är mer eller mindre positiva för hälsan?

Har du en längtan efter att få ge maten en eller flera ytterligare dimensioner?

Då är detta en kväll för dig!

Ordet lagom har åkt på en utlandsresa och nu ska vi hämta hem det och borsta av det och se vart ordet kan leda oss i sin eventuellt nya betydelse och här tillämpat på mat och ätbeteende. Den här kvällen är en del i det nya föreläsningsserien ”Levande matkultur på Skånegatan” Mer information kommer inom kort.

Tina Gloaguen har bl.a själv varit bosatt 27 år i Frankrike och är utbildad dietist där samt verksam som kost och hälsopedagog med inriktning på mat och ätbeteende.

Jenny Levin har sin bakgrund i restaurang och cafe´ branschen men har de senaste åren studerat både till dietist men också det fina samarbetet mellan våra tarmbakterier och vår fysiska och psykiska hälsa.

 

Välkommen med din anmälan via mail eller sms!

Jenny Levin:

jenny@dietistan.se

0733 303 749