Från Hage till Mage. En workshop av och med en bonde och en dietist!

20 Oktober 2018 har du återigen en chans att delta i workshop, Från Hage Till Mage,  på Lovö prästgård. Du får lära dig mjölka kor och göra egen kefir!

OCH allt du inte visst om varför det är viktigt för både korna och människor att äta rätt mat och hur det påverkar hälsa och välbefinnande.

 

 

Utöver det får du spendera en hel förmiddag med Elin Rydström, Ekolantbrukare och Jenny Levin, leg. dietist.

Elin pratar om kornas och gårdens hela ekologi, allt från mikrober i jorden till mikrober i kornas mage och hur det hela hänger ihop.

Jenny talar om människans mage, hur syrade livsmedel kan vara en fördela att äta för god maghälsa och hur det faktiskt också hänger ihop med vad korna har ätit, t.ex.

Dessutom bjuder vi på en enastående frukost med i stort sett lokalproducerad (från Lovö prästgård) mat och dryck.

Pris 750kr kefirgryn och frukost ingår också  i priset

Plats: Lovö prästgård, Ekerö

Tid: 20/10 kl 08.30-12.00

Anmäl dig till: jenny@dietistan.se

Välkommen!