Om

Livsstilsförändringar är själva navet i hälsa och utveckling, som kontrast mot bantnings, diet, och hälsostress -kulturen skulle jag vilja presentera att hållbara livsstilsförändringar tar tid. Att det inte finns en quick-fix och att dina näringsbehov varierar under olika perioder av ditt liv.

Vad just du behöver för att göra de förändringar i livsstil och kost som är gynnsamt för just dig; det är det jag jobbar med och kan hjälpa dig med.

Det första steget är att du bokar en tid för ett första samtal via zoom för att berätta om dig själv, var du befinner dig i livet just nu och vad du vill ha hjälp med.

Jag har erfarenhet av att jobba med kostrådgivning vid många olika medicinska diagnoser såväl som psykiska och även med friskvård och optimering av näringsintag.

Exempelvis vid IBS, IBD, övervikt, utmattning, depression, hypotyreos, diabetes, celiaki, högt blodtryck, höga blodfetter (kolesterol) ADHD, autism m.fl

Under en behandlingsperiod kan du behöva göra både en beteendeförändring och få hjälp med konkreta kostråd och individanpassade menyer utifrån ditt utgångsläge, såväl fysiskt som psykiskt och socialt. Varje människas nutritionsbehov är lika individuellt som tarmfloran eller ett fingeravtryck.

Tveka inte att höra av dig för att boka ett första samtal, även om de frågor du har inte direkt finns beskrivna här på sidan kan jag oftast hjälpa vidare till annan terapeut eller behandlare i mitt kontaktnät.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är hemsidanvalj.jpg