Kefir workshop med dietist Jenny Edqvist

Kefirgryn

Vill du börja tillverka egen kefir och vill ha hjälp att komma igång? Börja det nya året med en ny vana, drick kefir varje dag för god magkänsla och god mag-tarmhälsa.

Vid fyra tillfällen i slutet på december och i början av januari håller jag workshops på ämnet Kefir och kefirgryn. Jag kommer att berätta om både kefirgrynens nästan mytologiska ursprung, dess hälsoeffekter, modern forskning, mikrobinnehåll i Kefir, skillnaden på den kefir du kan köpa i affären och den du kan göra hemma, vad de förväntade hälsoeffekterna av konsekvent kefirkonsumtion är… Utöver detta så kommer jag demonstrera hur man gör och ni får göra er egen kefir och ta med er gryn därifrån.

Vi kommer att testa kefir gjord på både mjölk och grädde som hälsodryck och en nyttig och näringsrik dessert. Självklart finns utrymme att ställa frågor om kefir, mjölk och fermentering.

Anmälan

Anmäl dig till Jenny på kulturerforhalsa@gmail.com eller boka på Bokadirekt under Kefirworkshop och välj mellan datumen 28/12 29/12, 14/1, eller 20/1

Pris: 350kr/person (max 6 deltagare/tillfälle)

Var: Adressen är Östgötagatan 89 på Södermalm, Stockholm

Välkommen med din anmälan!

Kefir med Lingon

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *